Járműspecifikus kész szettek

 Az Order System rendszer új fejlesztéseként jelent meg a 2018-as évben a járműspecifikus, előre összeállított szettek kínálata. Technikusaink a vezető márkák haszongépjárművei (mint a Fiat, Renault, Peugeot, Citroen, Dacia, Ford, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel vagy Volkswagen főbb típusai) számára dolgoztak ki méretpontos berendezéseket. Az így kialakított szettek megkönnyítik az Ügyfél döntési folyamatát, illetve segítséget nyújtanak a tökéletes berendezés kialakításában.

————–

Alumínium járműberendezések

Az ALU-TECH járműberendezés szett az Order System termékcsalád legújabb darabjai közé tartozik. A speciális eljárással kialakított bútorelemek acél és erősített alumínium ötvözetből készülnek, ami megfelelő szilárdság mellett jelentős súlycsökkenést is eredményez. A bútorok súlycsökkenésének köszönhetően a szervizautókban megnő a szállítható teher kapacitás (több szerszám, gép vagy akár áru szállítása), míg az anyagösszetétel hosszú élettartamot garantál a felhasználók számára.
Az Order System termékcsalád fő elemei kivétel nélkül rendelhetőek a speciálisan kiképzett alumínium termékcsaládból.

————–

Expressz polcok

Nagy örömmel mutatjuk be Önnek az Order System termékcsalád új fejlesztését: az expressz polcrendszert. Ezt a rendszert arra tervezték, hogy bármilyen kialakítású teher szállítására alkalmasak legyenek. Kialakításukból fakadóan kifejezetten futár és/vagy szállítmányozó cégek számára tökéletesek: a felhajtható kivitelű polcoknak köszönhetően kis helyet foglalnak a raktérben, emellett praktikus és gyors rakományrögzítési lehetőséget kínálnak.
FONTOS! Az Expressz Polcrendszer beszereléséhez az utas- és raktér között szilárd, teherhordó válaszfal szükséges.

————–

Elemek, kiegészítők

Az előre összeállított szettek mellett lehetősége van elemenként is összeállítani az Önnek legmegfelelőbb szervizautó berendezést. Az Order System járműberendezés moduláris, vagyis elemenként és szintenként variálható egységekből áll. Ezáltal mindenféle furgon rakterébe könnyedén beilleszthető, figyelembe véve a szállított alkatrészek, gépek és szerszámok méreteit.

Hívjon most!